کتابخانه "دکتر بهمن مهری"

کتابخانه "دکتر بهمن مهری" واقع در طبقه سوم ساختمان شماره 2 موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی، از سال 1390 تاکنون زیر نظر معاونت پژوهش و فناوری، مشغول به فعالیت است. این کتابخانه به عنوان يك كتابخانه دانشگاهی در راستای تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی در حوزه­هاي موضوعي فنی مهندسي و علوم پایه به تامین مدارک و منابع علمی مورد نیاز اعضای موسسه می پردازد.

از مهمترین منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه می توان به:

• کتب چاپی فارسی و لاتین
  • کتب الکترونيکي
  • پايان‌نامه
  • نشریات داخلی و خارجی
  • پایگاه های اطلاعاتی
  • مقالات منتشره شده در ژورنال ها و مجامع علمی (با مالکیت معنوی موسسه)اشاره کرد. همچنین کتابخانه متشکل از بخش ها و واحدهای مختلفی از قبیل:
  • واحد سفارشات
  • واحد خدمات فنی
  • بخش امانت
  • بخش مرجع
  • بخش نشریات
  • بخش پایان­نامه

است. از دیگر امکانات موجود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• قابلیت جستجو اطلاعات کتابشناختی منابع توسط کتابخانه دیجیتال (بدون محدودیت مکانی و زمانی)
  • مشاهده منابع الکترونیکی به صورت پیوسته در کتابخانه دیجیتال (بدون محدودیت مکانی و زمانی)
  • سه دستگاه رایانه برای انجام امور کتابخانه­ای و پژوهشی
  • سالن مطالعه به تفکیک "برادران" و "خواهران".

لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به مسوول کتابخانه، خانم فاطمه کولیوند مراجعه نمایید.

نشانی اینترنتی

lib.ghiaseddin.ac.ir/parvan/home

پست الکترونیکی

شماره تماس (مستقیم)