تعریف: مراکز رشد از شرکتهای نوپا و هسته های دانش بنیان جهت تجاری سازی ایده های نوآورانه حمایت می کنند .  این مراکز، تسهیلاتی را جهت رفع موانعی نظیر در اختیار نداشتن بودجه ی اولیه جهت آغاز فعالیت، عدم امکان تعامل با متخصصین و مشاورین علمی، فقدان ارتباط موثر با صنعت، ناآشنایی با فرآیند علمی و استاندارد تجاری سازی از بدو شکل گیری ایده تا ورود محصول به بازار هدف و  .  .  .  در اختیار واجدین شرایط قرار میدهند تا در نهایت منجر به توسعه ی اقتصاد دانش مدار گردد .

ششمین مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فنآوری امام خمینی استان قزوین  درآبان ماه سال 93 در مراسمی با حضور فرماندارمحترم شهرستان آبیک ، علی رجب پور سرپرست پارک علم و فناوری امام خمینی(ره) استان قزوین، دکتربهمن مهری و هیئت موسس موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی و جمعی از دانشجویان در موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی افتتاح شد.

این مرکز هم اینک در شهرک صنعتی آبیک در سوله ای به مساحت 900 متر مربع شامل فضاهای اداری،  دفاتر کار، کارگاه ها و میزهای ایده پروری،  مشغول به فعالیت می‌باشد.

1) اجاره و استقرار

2) مالی و تضمین

3) انفورماتیک

4) مشاوره و آموزش