افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فنآوری

منتشرشده در اخبار
  • پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 00:00
افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فنآوری

ششمین مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فنآوری امام خمینی استان قزوین  درآبان ماه سال 93 در مراسمی با حضور فرماندارمحترم شهرستان آبیک ، علی رجب پور سرپرست پارک علم و فناوری امام خمینی(ره) استان قزوین، دکتربهمن مهری و هیئت موسس موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی و جمعی از دانشجویان در موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی افتتاح شد.

این مرکز هم اینک در شهرک صنعتی آبیک در سوله ای به مساحت 900 متر مربع شامل فضاهای اداری،  دفاتر کار، کارگاه ها و میزهای ایده پروری،  مشغول به فعالیت می‌باشد.