جشن فارغ التحصیلی 88

جشن فارغ التحصیلی 88

ایشان ضمن تشکر از دانشجویان و خانواده محترمشان و مسئولین دانشگاه غیاث الدین و ابراز خوشحالی از فراغت دانشجویان از یک مقطع تحصیلی و ورود به مرحله بالاتر ،فرمودند : این مرحله یک مرحله علم آموزی و انتهای راه نیست و ادامه دارد و مسلما در مراحل بعدی با عمق بیشتری علم را خواهید آموخت تا در این مرز و بوم بتوانید مفید باشید ولی باید دانست که علم بدون عمل فایده ای ندارد . درقسمتی دیگر ایشان فرمودند :دانشگاه ها باید هدفمند باشند ودر زمینه نیاز استان برنامه ریزی شوند و با یک چشم انداز مفید در کشور قدم بر دارند .