جشن فارغ التحصیلی 91

جشن فارغ التحصیلی 91

مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد . سپس حضار با پخش سرود جمهوری اسلامی به احترام قد افراشتند و این سرود زیبا را زمزمه نمودند .در ادامه مستند ی که توسط انجمن علمی در رابطه با فعالیتهای موسسه تهیه شده بود ،در معرض دید حاضران به نمایش گذاشته شد .

از جناب آقای دکتر نظام الدین مهدوی امیری رئیس محترم موسسه برای سخنرانی دعوت به عمل آمد . ایشان ضمن تبریک به فارغ التحصیلان و خانواده این عزیزان ،از پیشرفت موسسه نسبت به سالهای گذشته و اضافه شدن مقطع دکتری ریاضی به مقاطع بعدی سخن گفتند .

بعد از ایشان از دکتر نائینی رئیس محترم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)قزوین دعوت به عمل آمد تا بارهنمود های خود افقی جدید را ترسیم نماید .

ایشان ضمن تشکر از دانشجویان و خانواده محترمشان و مسئولین دانشگاه غیاث الدین و ابراز خوشحالی از فراغت دانشجویان از یک مقطع تحصیلی و ورود به مرحله بالاتر ،فرمودند : این مرحله یک مرحله علم آموزی و انتهای راه نیست و ادامه دارد و مسلما در مراحل بعدی با عمق بیشتری علم را خواهید آموخت تا در این مرز و بوم بتوانید مفید باشید ولی باید دانست که علم بدون عمل فایده ای ندارد . درقسمتی دیگر ایشان فرمودند :دانشگاه ها باید هدفمند باشند ودر زمینه نیاز استان برنامه ریزی شوند و با یک چشم انداز مفید در کشور قدم بر دارند .

بعد از اتمام سخنرانی ،اجرای موسیقی و پذیرایی از مهمانان صورت پذیرفت .

مراسم با تقدیر از نفرات برتر مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واهداء تندیس و هدیه نقدی به این عزیزان توسط اعضای محترم هیئت رئیسه ادامه یافت. هم چنین از دانشجویان شرکت کننده در مسابقات acm و استادهمراه تجلیل به عمل آمد . بااهداء هدیه به حاضران به قید قرعه این مراسم به اتمام رسید .