جشن فارغ التحصیلی 92

جشن فارغ التحصیلی 92

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی در تالار باران که یکی از زیبا ترین تالارهای آبیک می باشد با حضور دکتر نائینی رئیس محترم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین و اعضای هیئت رئیسه موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی و هم چنین دانشجویان فارغ التحصیل، اساتید وکارمندان برگزار گردید .

در ابتدا اعضای انجمن علمی بسته هایی که حاوی اطلاعات علمی و فرهنگی بود در بین فارغ التحصیلان توزیع نمودند و هم چنین قبل از شروع مراسم فیلم زیبای جشن فارغ التحصیلی سال گذشته به نمایش گذاشته شد.