انعکاس خبری افتتاحیه مرکز رشد موسسه در سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری

منتشرشده در اخبار
  • پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 00:00
انعکاس خبری افتتاحیه مرکز رشد موسسه در سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری

ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور وابسته به پارک علم و فناوری و موسسه آموزش عالی غیاث‌الدین جمشید کاشانی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور وابسته به پارک علم و فناوری و موسسه آموزش عالی غیاث‌الدین جمشید کاشانی با حضور مسئولان استانی و شهرستان آبیک در شهرک صنعتی این شهرستان افتتاح شد.
بر پايه اين گزارش، مرکز رشد واحدهای فناور که در شهرستان آبیک در زمینی به مساحت بیش از 5 هزار متر مربع احداث شده است، شامل دو هزار و 700 متر مربع سوله و حدود 200 مربع ساختمان اداری است و می‌تواند خدمات متنوعی به واحدهای فناور و نخبگان علاقه‌مند به فعالیت‌های کارآفرینی ارائه كند.
مرکز رشد واحدهای فناور با فعالیت زیر نظر پارک علم و فناوری استان قزوین و موسسه آموزش عالی غیاث‌الدین جمشید کاشانی اقدامات گسترده‌ای را در راستای جذب و پرورش ایده‌های نو در عرصه‌های بازاریابی و کارآفرینی انجام می‌دهد و در این زمینه رویداد استارت‌آپ ویکند را در مردادماه سال جاری برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.
پس از افتتاح ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری در شهرستان آبیک، دکتر فریدونی سرپرست مرکز رشد جامع به همراه تعدادی از مسئولان، از واحدهای فناور مستقر در این مرکز بازدید کردند و اقدامات نیروهای جوان در هسته‌های مختلف را مورد ارزیابی قرار دادند.
گفتني است در اين مراسم فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرآبيك، دکتر گرجی سرپرست پارک علم و فناوری، دکتر فریدونی سرپرست مرکز رشد جامع، مهندس ناصحی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین و برخی دیگر از مسئولان حضور داشتند.